Åhhhhh!

Jag blir så irreterad på att typsnittet inte funkar på bloggen! Jag har valt att skriva med arial och funkar de? Nej, icke! Så istället blir texten jättejobbig att läsa...

Allsång för alla?

Har precis sett på Allsång på skansen med mamma nu. Kevin Borg var med och sjöng en låt från musikalen han är med i, High School Musical. Efter det sjöng han en allsång och undertiden gick han runt i publiken som de brukar göra och lät några i publiken sjunga med. I vanliga fall så är det bara skrikande tjejer, kändisar och bänkade småbarnsföräldrar som får sjunga, men Kevin gick runt och lät en mongolintjej och en kille som hade någon annan skada sjunga. Va inte det rart? Jag fick iallafall tårar i ögonen när jag såg hur lyckliga de såg ut när de sjöng med!

Är det inte lite konstigt med..

..drömmar! Att man drömmer något varje natt, även om man inte kommer ihåg. Min söta syster och min kära vän Ronja berättade om deras drömmar idag. Ena handlade om att vara Bella i Twilight och jagas av Victoria in i en värld där man måste ha baterier för att komma igenom medans den andra handlade om en musiklektion som slutade med en redovisning om hösten framför niorna och snöscouteråkande! Vi skrattade så vi grät åt de dem. Tänk vilka konstiga saker man kan hitta på när man sover... Hur ofta får man redovisa om hösten egentligen på musiken? Och hur ofta säger man att "hösten är kall och suger" på en redovisning? Hur ofta skriker Edward att man "måste plocka ur baterierna ur iPoden så att man kommer till en annan värld ? (Helst inte när iPoden saknar baterier, utan laddas i datorn!) Som sakt, lite konstigt.....hihi!
Själv så kommer jag aaaaldrig ihåg vad jag drömmer nästan, kan bero på mitt dåliga minne kanske?! Haha.
Har du själv drömt något väldigt lustigt någon gång?


RSS 2.0