Michael Jackson död...

Jag trodde det var ett skämt när jag först hörde det av min syster, men icke. En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack. Han endast 50 år gammal. Vid lunchtid på torsdagen drabbades han av hjärtstillestånd. Hans personliga läkare, abulanspersonalen och sjukhuspersonalen försökte återuppliva honom från en djup koma. Men tyvärr kunde hans liv inte räddas.


R.I.P


BILDER

Här kommer lite bilder från igår och idag ;-)

Jessica från badet igår
Jag igår, min outfit. Hahha verkligen snygg pose (y)

Linne Gina Tricot
Jeansleggins med dragkedja Gina Tricot
(Stora hårspännen Kicks)
Min söta syster idag. En liten fisunge!
Jag idag. Älskar jeansshortsen från Vero Moda!  För övrigt är jag osminkad
och har vääääldigt fin frisyr...

Hoppas att alla har haft en bra dag. Själv tog jag en tur till landet med mamma och pappa och bada i den iskalla Östersjön!
Följ gärna mig med BlogLovin. Jag ska försöka bli bättre på att skriva.
Puss och Kram

Min dag

Ska försöka komma igång med bloggandet nu, jag hoppas att jag får några läsare så småningom om jag håller intresset uppe.

Visste är det skönt med sommarlov? Sova hur länge man vill och slippa tänka på skola och annat. Idag gick jag i pyjamas till halv 1, och det är inte likt mig. ;-) Efter jag har fixat till mig lite och lagat och ätit mat åkte jag och min kära vän Jessica till ett bad som ligger på cykelavstånd. Vi låg och pressa i solen ett bra tag, och jag tycker jag kan se lite resultat iallafall. Jag brukar inte bli speciellt brun precis. . .

Nu har jag gått med i BlogLovin´ utan att riktigt veta Vad det är men som jag fattar det är det alltså till för att hålla reda på sina favoritbloggar. Ganska smart.
Följ gärna min blogg med BlogLovin.


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/794752/pinknails-by-hanna?claim=g7zb73hfn6p">Följ min blogg med
bloglovin</a>


Puss och Kram


Välkommen till min nya blogg!

Hej! Jag heter Hanna och jag är 15 år. Även jag har hakat på bloggtrenden (igen) så vi får se hur det blir. Gå gärna in på gamla blogg, lalahanna.blogg.se, om ni vill se äldre inlägg från mig.

Puss och Kram


RSS 2.0